Vajon a PC-sek is megkapják majd a Grand Theft Auto V frissített változatát?

Nem is volna túl meglepő, ha konzolok után PC-n is megkapná a ráncfelvarrást a Grand Theft Auto V.

A Grand Theft Auto V lassan már versenyre kelhet a Skyrimmel, ha újrakiadásokról van szó, hiszen a Rockstar az eredeti megjelenést követően egyszer már kipofozta egy kicsit a kalandot, ami így PC-n és előző generációs konzolokon is jól nézett ki, idén pedig ismét kent rá egy újabb réteg festéket.

Ezúttal viszont kimaradt a bővítésből a PC-s tábor, de tekintettel arra, hogy a stúdió korábban is a konzolosoknak hozta el először a játékot, lehet, hogy számíthatunk még meglepetésre.

A korhatár-besorolásokkal foglalkozó ESRB oldalán ugyanis változás történt, és a Grand Theft Auto V-höz kapcsolódó bejegyzésnél a PlayStation 5 és az Xbox Series mellett megjelent a PC is. Ez nyilván nem egy hivatalos megerősítés, de erősen gyanús, hogy a jövőben már nem csak a konzolosok élvezhetik majd az ismét felújított és kibővített játékot.

Igazából logikus lépés volna ez a Rockstar részéről, de azért felvet néhány kérdést: például azt, hogy milyen formában kapná meg az újításokat a PC-s közösség. Valószínűleg sokan örülnének annak, ha egy nagy és ingyenes frissítés turbózná fel még jobban a játékot, de a korábbi tendenciát ismerve azt sem zárhatjuk ki, hogy külön, pénzért fogja kínálni az új verziót a Rockstar.